4 tips til at undgå en dårlig ryg

4 tips til at undgå en dårlig ryg

Døjer du med en dårlig ryg, eller er du bange for at komme til det på et tidspunkt, kan du selv gøre noget for at forebygge mod en dårlig ryg.

Her har du fire små gode tips til, hvordan du undgår at få en dårlig ryg.

Sid ikke ned i for lang tid af gangen

Sidder du ned i lang tid i dit arbejde, kan det være en rigtig god idé at holde mange små pauser, hvor du lige får bevæget kroppen lidt.

Hvis du har mulighed for det, er det også en god idé at skifte arbejdstilling jævnligt. Har du eks. et hæve-sænkebord, er det en rigtig god idé at gøre brug af den funktion, så du ikke ender med at sidde ned i mange timer i streg.

Træn ryggen

Så er det også klogt at få trænet din ryg. Der er mange simple øvelser, du selv kan lave derhjemme, hvor du ikke skal bruge nogle redskaber eller maskiner.

Kommer du jævnligt i et fitnesscenter, men glemmer du bare at få trænet ryggen, når du er der, er det altså en rigtig god idé at få skrevet det bag øret, at du skal huske at træne ryggen, når du er der.

En sund ryg kommer også fra at få den trænet ordentligt og ofte. Det behøver ikke at tage lang tid, men desværre er der stadig mange danskere, der glemmer rygtræningen.

Book tid til en behandler tidligt

Oplever du bare de mindste problemer med ryggen, er det en rigtig god idé at komme hurtigt til en behandler. Hellere få problemet behandlet hurtigt her og nu, så det ikke ender ud i at blive en større skade i ryggen. Mange ignorerer desværre problemer med ryggen, indtil de en dag får en alvorlig skade, som er meget sværere at behandle på.

Har du ikke råd til at gå til en behandler, så find billige lån hos Pengeland så du kan få booket en tid hurtigst muligt, hvis der er problemer med din ryg af den ene eller anden art.

Køb en ergonomisk kontorstol

Til sidst kan vi også råde dig til at investere penge i en god og ergonomisk kontorstol. Sidder du meget på din kontorstol i løbet af din arbejdsdag, er det et rigtigt dårligt sted at spare penge, da du med en dårlig stol let kan komme til at forvolde store skader på din ryg.

Bliv klogere på forbrugslån her hvis du ikke har penge til at købe en dyr og ergonomisk god kontorstol. Selvom det kan virke som en stor investering, vil din ryg takke dig for at købe klogt ind på det område. Det er ikke det rette sted at gå ned på kvalitet.

About the author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.