Ingen mangel på siddepladser til familiefesten

Ingen mangel på siddepladser til familiefesten

Savner du nemme løsninger på ekstra siddepladser? Det er så dejligt når familien samles, men det kan også nogle gange være et puslespil, at få siddepladserne til at gå op. Med en foldemadras, har du altid en ekstra siddeplads i ærmet, som du kan hive frem. Den er ideel til selskabets mindste gæster, som måske ikke altid synes, at det er spændende at skulle sidde med til bords. Foldemadrassen er blød og indbydende at sidde på for de små størrelser. Efterfølgende kan den nemt tages med et andet sted i huset. Her kan den bruges som et behageligt underlag, til at sidde på, hvis børnene vil ind at lege på gulvet.

Ideelt møbel til børneværelset

Børneværelset er et sted, der skal indbyde til leg og aktivitet. Rummet skal hurtigt kunne rykkes rundt, så der bliver skabt plads til, at børnene kan udfolde sig. Med den smarte foldemadras fra Klip Klap, har du et lækkert underlag børnene kan ligge på og male, eller slappe af når det er nødvendigt. Med et snuptag er foldemadrassen klappet sammen, og kan stilles diskret i et hjørne af børneværelset. Så er der klar til leg!

Den eftertragtede foldemadras fra Klip Klap har en smart funktion, som puf, hvilket gør at den også kan bruges til at sidde på. Når børnene har kammerater på besøg, og stolene på børneværelset slipper op, har du altid en ekstra plads ved hånden. Den er nem at håndtere. Der er ikke tale om tunge møbler eller skarpe kanter, så børnene kan fint selv håndtere foldemadrassen.

De mange muligheder gør det til et super alsidigt møbel med mange funktioner. Det praktiske design gør at foldemadrassen er nem at tage med på farten. Er der en forestående legeaftale, hos en af kammeraterne, er den perfekt at tage med under armen eller pakke i bilen.

Blød og lækker komfort til din mindfuldness

Foldemadrassen er ikke kun for børnene, men også for de voksne. Prøv den f.eks. sammen med din daglige meditation. Mindfullness handler altid om at skabe de gode omgivelser for din krop og din sjæl.

Ofte har man ikke pladsen, til at kunne tildele sin mindfullness et helt rum. Det er derfor vigtigt at finde de effektive løsninger, på det udstyr man gerne vil bruge. Den lækre foldemadras fra Klip Klap optager minimal plads, og kan være med til at gøre dine liggende øvelser mere behagelige. Det er slut med at ligge på et hårdt underlag, hvor det er umuligt at finde roen.

Den stilfulde foldemadras fra Klip Klap kommer i en diskret farve, der ikke forstyrrer øjet, hvis du har den stående fremme. Den er nem at folde sammen og have stående, uden at den tager for meget plads.

About the author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.