Sådan laver du din egen hjemmeside

Sådan laver du din egen hjemmeside

Som virksomhed er det essentielt at være tilstede på internettet. Ellers kunne du, i forbrugernes øjne, lige så godt ikke eksistere. Det er på internettet, at vi i stigende grad opsøger både viden og vores næste indkøb. Dette opnår du nu engang bedst med en hjemmeside. Helst en der er både fængende og nem at finde rundt på.

Hvis du forstår at mestre dette spil, kan du virkelig ende med en god omsætning. Særligt hvis du er selvstændig kan det imidlertid kræve rigtig meget tid og energi at etablere sig på internettet og lave en god og indbydende hjemmeside, som repræsenterer dit brand bedst muligt. Tid som du ellers kunne bruge på dit produkt.

Det er dog blevet langt nemmere at få sin egen hjemmeside, og alt efter hvilken metode du benytter dig af, behøver det ikke at tage mere end et par timer.

Find den rigtige host

Det første step på vejen er at bestemme dig for, hvordan du vil hoste din side. Dette vil ofte være i form af webhoteller som Unoeuro.

Webhoteller kan variere meget i pris og serviceniveau, men fælles for dem alle er, at de lader din hjemmeside ligge på deres server til gengæld for en månedlig betaling. Denne månedlige betaling kan variere en del og gør det ofte ud fra, hvilke services webhotellet tilbyder. Du kan altså ikke bare ukritisk vælge den billigste løsning.

Tænk over fremtiden

Dine fremtidige planer for hjemmesiden bør være del af dine overvejelser, når du vælger hosting. Nogle webhoteller tillader for eksempel kun, at din hjemmeside fylder en begrænset mængde plads.

Andre tillader ikke, at du tjener penge på din webside. Det kan være svært at skifte webhotel, så derfor kan det være en god idé at holde sine muligheder åbne. Hårdt stillet op, er der 5 ting, som du bør holde øje med, når du bestemmer dig for et webhotel:

  1. Månedlig betaling
  2. Serverplads
  3. Kundesupport
  4. Mulighed for webshop
  5. Hjælp til opsætning af hjemmesiden

Netop hjemmesidens layout, bliver der nemlig stiller stadig større krav til. Det skal både være både smukt, enkelt og overskueligt. Selv her kan nogle webhoteller dog komme dig til hjælp.

Mange stedet tilbyder de en drop-and-drag menu, hvor du bare kan bestemme dig for, hvilke elementer du ønsker på din hjemmeside. Du behøver altså ikke engang at kunne programmere for at kunne få din egen hjemmeside.

Sådan laver du din egen hjemmeside
Sådan laver du din egen hjemmeside

About the author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.