5 tips til at spare penge på mobilregningen

5 tips til at spare penge på mobilregningen

Føler du, at du hver måned bruger mange penge på din mobilregning, kan det være, at du med disse små ændringer kan ende med at spare mange penge hver eneste måned på dette punkt.

1 – Brug ikke mere end det du har i dit abonnement

Først kan det være en god idé ikke at bruge mere, end du har i dit abonnement. Har du 5 timers tale og 5 GB data, skal du ikke bruge mere end det, da alt ekstra koster mange penge at bruge.

Du har betalt for dine 5 GB og 5 timers tale, men bruger du mere end det, er prisen hurtigt høj pr. time eller MB, du bruger. Så hold dig inden for det, der er med i dit abonnement, hvis du ikke vil have en stor ekstra regning. Har du brug for mere data, kan du evt. overveje at købe billigt mobil bredbånd.

2 – Bruger du meget data? Få fri data i dit abonnement

Er du glad for at bruge data på din mobil, men har du en begrænsning i dit abonnement, du har svært ved at holde dig inden for, kan det være smart at få et billig mobilabonnement med fri data.

Det behøver ikke at koste meget at få et mobilabonnement med fri data, og det kan spare dig for bekymringen om at løbe tør for data lang tid før, vi når til den 1. i næste måned.

3 – Tjek dit forbrug og vælg abonnement derefter

Det er også godt at tjekke jævnligt op på dit egentlige forbrug, så du kan vælge dig et abonnement derefter. På den måde ender du ikke med et abonnement, der slet ikke matcher dit forbrug.

Betaler du for et abonnement med 10 timers tale og 10 GB data hver måned, men bruger du reelt set kun 2 GB data og 30 minutters tale, og er det rimeligt stabilt dit forbrug over de sidste mange måneder, er det jo oplagt at skifte over til et abonnement med netop det indhold, da det typisk også vil være meget billigere.

4 – Sammenlign priser på abonnementer og vælg det billigste

Du kan også spare mange penge på dit abonnement ved at tjekke op på, om det samme, som du har nu, kan fås til en billigere penge et andet sted, hos en anden udbyder.

Har du 10 GB data og 10 timers tale nu til 149 kroner om måneden, og er du glad for den mængde i dit abonnement, kan du jo undersøge, om du kan få det samme hos en anden udbyder til en lavere pris. Måske kan du få 10 GB data og 10 timers tale til 119 kroner et andet sted, og så vil et hurtigt skifte jo lige være over 300 kroner sparet om året.

5 – Brug WiFi så tit du kan og spar data

Sidst, men ikke mindst, kan det være klogt at bruge WiFi, når du har mulighed for det. Husk at koble din mobil på jeres private WiFi derhjemme, på skolens WiFi, på arbejdets WiFi, og hvor du nu ellers kan komme til det.

Jo mere du bruger WiFi, desto mindre bruger du din egen data, og dermed kan du få din egen data til at række meget længere. Det kan være et rigtig godt trick til at spare på dit dataforbrug.

About the author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.