Hegn haven ind når du skal have hund

Hegn haven ind når du skal have hund

Går du med planer om at få dig en hund, og har du dine egen haven, hvor du har tænkt dig, at hunden skal rende rundt i, kan det være en rigtig god idé at få hegnet haven ind.

Det kan du enten vælge at kaste dig ud i selv, eller du kan vælge at få andre til at sætte hegnet op for dig, hvis du ikke selv har lyst til det.

Du finder alt fra hegn til de bedste bambuspersienner på nettet.

Find ud af hvor meget af haven hunden skal være i

Inden du dog går i gang med at købe trådhegn i metervis, kan det være en rigtig god idé at finde ud af, hvor meget af haven du vil afsætte til din hund. Skal det være hele haven, din hund skal rende rundt i, eller skal det bare lige være en del af haven, den skal kunne være i?

Der er jo stor forskel på mængden af hegn, der er nødvendigt, alt afhængig om du skal hegne hele haven ind eller et hjørne af haven.

Trådhegn er ikke dyrt

Det gode ved at kaste sig over sådan et projekt selv, er at du kan sørge for at købe ind til gode priser. Du kan nemlig nemt finde trådhegn til en meget skarp pris, og så er det bare med at finde ud af, hvor mange meter hegn du skal købe, samt hvor højt det skal være.

Husk at det også er vigtigt at få købt tentorpæle til dit hegn, så du har noget at sætte det fast med. I hvert fald hvis du vælger at gøre brug af et trådhegn, som langt de fleste hundeejere vælger at bruge til haven.

Husk at gøre rent efter hunden i haven

Når du begynder at lukke din hund ud i haven, er det en rigtig god idé at huske at få gjort rent efter den, så det ikke ender med, at der ligger mange efterladenskaber fra hunden ude i din have. Så får du i hvert fald ikke en særlig hyggelig have, hvis de små gaver skal ligge rundt omkring.

Og det tager ikke lang tid at sørge for at fjerne dem. Det er bare lige med at huske at gøre det til en vane, og så tager det ikke meget mere end et par minutter om dagen, eller hvor tit du nu har lyst til at få ryddet haven.

About the author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.