Hør musik via Bluetooth i din bil

Hør musik via Bluetooth i din bil

Elsker du at høre musik, og vil du gerne kunne høre musik i din bil uden at skulle sætte et aux stik i din mobil eller have CD’er med, kan du med fordele undersøge mulighederne for at få en bilradio, der har indbygget Bluetooth.

Med Bluetooth kan du med din smartphone nemt høre musik, uden at skulle tilkoble det ene eller det andet kabel.

Her skal du bare forbinde din telefon med afspilleren, og så skal du blot åbne op for din musik app og afspille lige netop de numre, du gerne vil høre.

Apps du kan bruge til at lytte til musik

Hvis du ikke allerede har en app, du bruger til at høre musik på din telefon, er der her en række forslag, som du kan vælge at bruge.

Spotify

Spotify har både en gratis og betalt version, som du kan anvende. Med premium er du fri for reklamer, du kan hente musikken ned til offline afspilning, og du er ikke tvunget til at kun at lytte via shuffle funktionen.

Tidal

Tidal koster penge, men er også ved at være yderst populær. Flere danske teleselskaber samarbejder blandt andet med denne tjeneste. Det koster fra 99 kroner om måneden, og du har kun mulighed for en gratis prøveperiode på 30 dage.

Apple Music

Apple Music koster også 99 kroner om måneden. Her får du adgang til over 45 millioner sange, så der burde også være rigelig mulighed for at finde lige netop de albums, du gerne vil høre. 

Youtube Musik

Youtube har for nyligt lavet en udvidelse til deres videoafspiller, der hedder Youtube Musik. Her er det nemmere at lytte til musik på deres tjeneste, og du bruger ikke lige så meget data på at afspille musikken, som hvis du skulle afspille videoer hver gang.

Køb din nye bilradio på nettet

Hvis du gerne vil have en ny bilradio, der kan afspille musik trådløst direkte fra din mobil, skal du have en med Bluetooth.

Der findes en lang række modeller, der har indbygget Bluetooth, så du skal bare beslutte dig for, hvilken en du vil have.

De fås fra få hundrede kroner op til flere tusinde kroner, alt afhængig hvor stort et multimediesystem, du ønsker at få installeret. Er der bare tale om en simpel bilradio, kan det fås for 300-500 kroner.

Få hjælp til at installere den

Hvis du ikke selv har forstand på at installere en ny bilradio eller lydsystem i din bil, kan det være en god idé at få professionel hjælp til det, så det bliver gjort på den rigtige måde.

Det kan også være, du har en bekendt eller et familiemedlem, der har styr på den slags, som du kan spørge om hjælp til det.

About the author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.